Маникюр, педикюр, ноктопластика, декоративно лакиране

Марки – O.P.I., abalico, Star Nails®.

  • Кератинова терапия за нокти

Кератинова терапия за нокти от abalico®

В тази терапия използваме четири продукта от серията Keratin Promotion от abalico® предназначени за разстеж на тънки, лошо растящи, меки или чупливи хокти.

Кератинова терапия за нокти от abalico®

  • Заздравителя abalico® Maximize Serum Liposome стимулира образуването на нови клетки в роговия слой на ноктите. При периодично третиране с този продукт, плочката на нокътя се заздравява, става по-еластична, ноктите растат по-бързо.

Кератинова терапия за нокти от abalico®

  • За меки нокти в салони за красота Лорен препоръчваме заздравителя с лечебно действие от abalico® Keratin Hardener, който не само укрепва чувствителните ви нокти, но и им осигурява необходимите хранителни вещества, за създаване (или поддържане) на оптимален баланс на влага и мазнини. Abalico® Keratin Hardener е има продължително действие, укрепва и повишава еластичността на ноктите.

Кератинова терапия за нокти от abalico®

  • Хранителното масло за грижа за естествени нокти и кожичките,  abalico® Flex Nail Care Oil, съдържа висококачествени съставки, придаващи на ноктите и кожичките еластичност. Abalico® Flex Nail Care Oil може да се използва също при полиране на изкуствени нокти с пила за полиране.

Кератинова терапия за нокти от abalico®

  • Кератиновата течност abalico® Firmative Fluid Ceratine, оказва забележително укрепващо въздействие още при първата процедура. Квератина прониква в роговия слой на ноктите, като им придава твърдост. Abalico® Firmative Fluid Ceratine е предназначен за укрепване на тънки нокти. Най-добръ ефект се наблюдава при използването в комбинация със заздравителя от същата серия Maximize Serum Liposome.


INOA от L'Oreal Professionel
Партньори: