Униполярната RF-технология е първата по рода си която третира едновременно целулит, намалява подкожните мазнини, стяга и заглажда кожата.

Радиочестотните вълни проникват през епидермиса в дермата и предизвикват ротация и триене на водните молекули в биологичната тъкан. С други думи енергията прониква в дермата и предизвиква контролиране термално нагряване.

Радиочестотен лифтинг

Основната тъкан на кожата е колагенът. С времете възпроизводството на колаген и еластин намалява, кожата изтънява, набръчква се, отпуска се и провисва. Радиочестотните вълни „атакуват” фибропластите (клетките, които отговарят за синтеза на колаген и еластин), стимулират деленето им и производството на млад колаген.Поради нормално остаряване колагена започва да провисва и да се набръчкваRF технологията безопасно затопля подкожния слой и колагеновата мрежа, причинявайки непосредствено стягане и изглажданеТонуса и структурата на кожата се подобрява с израстването на нов колаген

Област на приложение

1. Лице- фини бръчки и линии, бръчки по челото, бръчки около устните и шията, двойна брадичка. Б. Очи- увиснали клепачи, бръчки около и под очите, торбички.

За да се постигне добър резултат се препоръчват един път годишно по 5 процедури през интервал от 7 дни.

2. Гърди- повдигане, подобряване на формата им, разкрасяване и заздравяване на кожата.
3. Тяло – стягане на отпусната кожа на ръцете, краката, корема и гърба. За да се постигне добър резултат се препоръчват един път годишно по 8 процедури през интервал от 7 дни. – третиране на целулит и стопяване на подкожни мазнини

За да се постигне добър резултат се препоръчват един път годишно по 8 процедури през интервал от 7 дни.

Униполярната радиочестотна енергия достига да дълбочина 20 мм, контролируемо нагрява тъканите, предизвиква оптимален лимфодренаж и разбива мастните депа.
Радиочестотното поле предизвиква стягане на пластовете, свързващи кожната с подкожната тъкан. Преднамереното изпълване с фибропласти на пластовете тъкан, които свързват кожата с подкожната тъкан води до подсилване на структурната цялост на този тъканен слой, в резултат на което се намаляват или елиминират изпъкванията, получени от подкожните мазнини.
Ефектът наподобява изглаждане с ютия. Крайният резултат е редуциране на обиколките и извайване контурите на тялото.INOA от L'Oreal Professionel
Партньори: