1. Фризьорство

Loreal Professionnal Kerastase

– 70% отстъпка за услугата боядисване за определени цветове от гамите на боите на L’oreal ProfessionnelMajirel,LUOCOLOR, Diacolor RICHESSE.

Предварително записване при колорист Лора Златанова.

Важи за салон Лорен 1: гр. София, ул. „Цар Асен“ 36 /до бул. „Витошка“/

Телефон: 02/9885773

В нашите салони дипломирани и добре обучени фризьори ще Ви консултират коя от боите на L’Oreal Professionel да изберете – амонячните серии Majirel и LUOCOLOR или безамонячната Diacolor RICHESSE.

Изсветляването на естествени и боядисани коси се извършва с точните продукти на марката, възможностите на която нашите фризьори познават до съвършенство.

Всички мерки за защита на косата преди боядисване ще Ви бъдат предложени – можете да избирате от серии Serie Expert на L’Oreal Professional и Кerastase.
Процедурата може да бъде завършена с подходящ продукт за увеличаване трайността на постигнатия цвят.

Прическите – съчетание от умели ръце и невероятните възможности на Serie tecni.art, Serie Expert на L’oreal Professionnel.
А потапяли ли сте се в луксозния свят на Kerastase? Ако не сте, направете го, струва си. Ако вече ползвате продуктите и терапиите – продължете. Това е наистина най-добрата грижа за косата в световен мащаб.

Ако имате проблеми – сериите против пърхот, косопад, прекалено омазняване, антистрес.
Ако косата е изтощена от прекалено и неправилно третиране – серията с вътешно клетъчен пигмент.
Имате суха, къдрава или непокорна коса и искате да подържате прав сешоарSerie Oleo-Relax.
За да подхраните сухата и къдрава коса, да структурирате буклите и да ги стимулирате, като оформите прическата с дифузерSerie Oleo Curl.

Косата е мека, тънка, липсва обемSerie Volume Active.
И още много тайни, които ще Ви разкрият професионалистите ни.

Заповядайте в света на Kerastase – невероятни аромати, релакс и коса на която ще се радвате всеки път, когато докоснете или погледнете в огледалото.

За да се предлага Kerastase се изисква компетентност. Ние знаем какво и кога. Нашите специалисти ще Ви препоръчат подходящия продукт за домашна употреба. Предлагаме Ви да направите избора си с процедура в салони „Лорен“.

Професионален грим  • Вижте каква прическа би ви подхождала. Просто качете своя снимка и следвайте стъпките.

INOA от L'Oreal Professionel
Партньори: